تاریخ : دوشنبه 11 ارديبهشت 1396

انتخاب آزمایشگاه مرکزی دانشگاه مراغه به عنوان یکی از 10 آزمایشگاه برگزیده کشور

آزمایشگاه مرکزی دانشگاه مراغه به عنوان یکی از 10 آزمایشگاه برگزیده کشور انتخاب گردید

-

به گزارش خبرگزاری شبکه آزمایشگاه‌های علمی ایران ستاد شبکه آزمایشگاه های علمی ایران (شاعا) بر اساس شاخص هایی اقدام به ارزیابی عمکلرد دانشگاه‌ها، مراکز پژوهشی و پژوهشگاه‌ها در حوزه آزمایشگاه‌های مرکزی نمود و در روز ملی آزمایشگاه‌ها (30 فروردین ماه) حوزه معاونت پژوهش و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از آزمایشگاه مرکزی دانشگاه مراغه به عنوان یکی از 10 آزمایشگاه برگزیده کشور تجلیل گردید. شاخص‌هایی مانند ارتباط مستمر مسئولین آزمایشگاه با وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و ساختارسازی اصولی بر مبنای الویت‌های وزارت علوم و هم‌چنین برگزاری دوره‌های آموزشی و توجه خاص به مسأله مهم بهداشت، ایمنی و محیط زست (HSE) جزء مهم‌ترین مواردی بوده که در کسب این موفقیت مؤثر بوده‌اند.

ضمن عرض تبریک به جناب آقای دکتر آقایی و همکاران محترمشان، توفیق روز افزون ایشان را از خداوند متعال خواستاریم.