تاریخ : يکشنبه 8 مرداد 1396

برگزاری نهمین سمینار هندسه و توپولوژی در دانشگاه مراغه

پیام تقدیر و تشکر دکتر فیروز پاشایی (دبیر نهمین سمینار هندسه و توپولوژی)

نهمین سمینار هندسه و توپولوژی در مورخه ۴ الی ۵ مرداد ماه ۹۶ با همکاری انجمن ریاضی ایران در دانشگاه مراغه برگزار گردید.
آقای دکتر فیروز پاشایی دبیر سمینار، طی گزارشی نحوه برگزاری سمینار را به صورت زیر عنوان فرمودند:
به یاری خدای متعال، با همکاری مشفقانه ریاست محترم دانشگاه جناب آقای پروفسور محمدعلی لطف اللهی یقین و معاونین و مسئولین محترم دانشگاه مراغه، انجمن ریاضی ایران و حمایت  قابل تقدیر حامیان بویژه صندوق حمایت از پژوهشگـــران و فنـــاوران کشور، وزارت علوم، پایگاه استنادی علوم جهان اسلام تعدادی از دانشگاه های کشور (از جمله دانشگاه بناب، دانشگاه شهید مدنی آذربایجان، دانشگاه تبریز، دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی، دانشگاه بیرجند، دانشگاه بم، دانشگاه محقق اردبیلی و ...) نهمین سمینار ملی (دوسالانه) هندسه و توپولوژی طی روزهای سوم الی پنجم مرداد 1396 به میزبانی دانشگاه مراغه در سطح عالی (به اذعان اکثر قریب به اتفاق شرکت کنندگان و ناظران کیفی) برگزار گردید.  حضور جمع قابل توجهی از پیشکسوتان، سخنرانان مدعو، ارائه کنندگان کارگاههای آموزشی و دو نفر مدعو خارج از کشور یکی از ویژگیهای بارز این سمینار بود. نمایندگان انجمن ریاضی ایران جناب آقای پروفسور مگردیچ تومانیان و سرکار خانم دکتر فرشته ملک از مهمانان ویژه سمینار بودند. اساتید گرامی آقایان پروفسور رحیم زارع نهندی و دکتر بهروز بیدآباد میمانان ویژه سمینار بودند. از همه این بزرگواران خاضعانه تقدیر و تشکر می‌‌‌کنیم.
  • در يکشنبه 8 مرداد 1396