تاریخ : چهارشنبه 13 اسفند 1393

کارگاه آموزشی SDS-PAGE

گروه زیست شناسی اقدام به برگزاری کارگاه آموزشی SDS-PAGE نموده است.

گروه زیست شناسی دانشکده علوم پایه دانشگاه مراغه اقدام به برگزاری کارگاه آموزشی SDS-PAGE نموده است.
علاقمندان میتوانند جهت ثبت نام تا مورخه  14 اردیبهشت ماه 1394 با تکمیل فرم ثبت نام وواریز فیش کارگاه و ارسال آن  به آدرس پست الکترونیکی  leyla_tahmasbi@yahoo.com در مورخه 17 اردیبهشت ماه  1394 در کارگاه شرکت نمایند.شایان ذکر است مدرس کارگاه آقای دکتر فرخ کریمی استادیار گروه زیست شناسی دانشگاه مراغه میباشند.

مشخصات متقاضی شرکت در کارگاه آموزشی

نام و نام خانوادگی:

رشتۀ تحصیلی:

مقطع تحصیلی:

دانشگاه / مرکز محل کار یا تحصیل:

شماره تلفن همراه:

نشانی:

آدرس پست الکترونیکی (ایمیل):

اینجانب مبلغ ...................................... نومان جهت شرکت در کارگاه آموزشی SDS-PAGE به شماره حساب 0546128695 به نام درآمدهای اختصاصی متفرقه دانشگاه مراغه شعبه بانک تجارت واریز نموده و شمارۀ فیش واریزی ....................................................... و تاریخ واریز ...................................................  می­ باشد.

اطلاعات تکمیلی

*      کارگاه آموزشی یکروزه و از ساعت 8/30 الی 18 روز پنجشنبه 1394/2/17برگزار خواهد شد.

*      اصول تئوری به همراه کار عملی با دستگاه در برنامۀ کارگاه آموزشی در نظر گرفته شده است.

*      هزینۀ شرکت در کارگاه آموزشی برای دانشجویان 70 هزار تومان و برایسایر افراد 100 هزار تومان می­باشد. به شرکت­ کنندگان جزوۀ آموزشی و کارت شرکت در کارگاه تقدیم خواهد شد. هم­چنین پذیرایی ناهاربه عهدۀ برگزارکنندگان می­ باشد. ارائۀ کارت دانشجویی معتبر برای دانشجویان الزامی است.

*      آخرین مهلت ثبت ­نام، پایان وقت اداری (ساعت 16) 1394/1/15 می­باشد.

*      در پایان کارگاه آموزشی به شرکت­ کنندگان گواهی معتبر تقدیم خواهد شد.