تاریخ : شنبه 16 اسفند 1393

کارگاه آموزشی و تخصصی مهندسی ژنتیک و کلونینگ مولکولی

برگزاری کارگاه آموزشی و تخصصی مهندسی ژنتیک و کلونینگ مولکولی در دانشکده علوم پایه
کارگاه آموزشی و تخصصی مهندسی ژنتیک و کلونینگ مولکولی به همت گروه زیست شناسی دانشکده علوم پایه دانشگاه مراغه برگزار میگردد.
این کارگاه با هدف آشنایی با واکنش PCR، الکتروفورز و هضم آنزیمی ، کلونینگ در پلاسمید pUC19، تهیه competent cell و ترانسفورماسیون پلاسمید نو ترکیب 27 و28 فروردین ماه 1394  برگزار میگردد. زمان ثبت نام تا  25 فروردین میباشد و هزینه کارگاه 1600000ریال میباشد. ضمنا هزینه برای دانشجویان با 30 درصد تخفیف احتساب خواهد شد. همچنین مدرس کارگاه دکتر رضا محمد زاده استادیار گروه زیست شناسی دانشگاه مراغه میباشند.

علاقمندان میتوانند با تکمیل فرم ثبت نام و واریز فیش کارگاه و ارسال آن به آدرس پست الکترونیکی ahad_arazpour@yahoo.com در کارگاه شرکت نمایند.

فرم شرکت در کارگاه آموزشی

نام و نام خانوادگی:

رشتۀ تحصیلی:

مقطع تحصیلی:

دانشگاه / مرکز محل کار یا تحصیل:

شماره تلفن همراه:

نشانی:

آدرس پست الکترونیکی (ایمیل):

اینجانب مبلغ ...................................... تومان جهت شرکت در اولین کارگاه آموزشی مهندسی ژنتیک و کلونینگ مولکولی به شماره حساب 0546128695 به نام درآمدهای اختصاصی متفرقه دانشگاه مراغه واریز کرده و شمارۀ فیش واریزی ....................................................... و تاریخ واریز ........................................................  می­ باشد.

اطلاعات تکمیلی

کارگاه آموزشی دوروزه و از ساعت 8 الی 17 روز پنجشنبه و جمعه مورخه 27 و 28 فروردین ماه 1394  برگزار خواهد شد.

هزینۀ شرکت در کارگاه آموزشی برای دانشجویان 120هزار تومان و برای سایر افراد 160 هزار تومان می­ باشد. به شرکت­ کنندگان جزوۀ آموزشی و کارت شرکت در کارگاه تقدیم خواهد شد. هم­چنین پذیرایی ناهار و میان وعده به عهدۀ برگزارکنندگان می­ باشد. ارائۀ کارت دانشجویی معتبر برای دانشجویان الزامی است.

آخرین مهلت ثبت­ نام، پایان وقت اداری (ساعت 16) 1394/1/25می­باشد.

در پایان کارگاه آموزشی به شرکت­ کنندگان گواهی معتبر تقدیم خواهد شد.