تاریخ : دوشنبه 25 خرداد 1394

زمان مصاحبه دكتري 94 ریاضی

قابل توجه معرفی شدگان چند برابر ظرفیت آزمون نيمه متمركز دوره دكتري (Ph.D) جهت مصاحبه برای سال تحصيلي 95 -94 دانشگاه مراغه مدارك مورد نياز كه مي‌بايست معرفي‌شدگان براي انجام مراحل مصاحبه همراه خود داشته باشند. و اسکن آنها را در قالب PDF یا jpg نهایتاً 4 روز قبل از زمان مصاحبه به آدرس ایمیل‌های اعلام شده در جدول ذیل ارسال نمایند.

اعلام مدارک لازم و زمان مصاحبه دكتري 94

قابل توجه معرفی شدگان چند برابر ظرفیت آزمون نيمه متمركز دوره دكتري (Ph.D ) جهت مصاحبه

برای سال تحصيلي 95 -94 دانشگاه مراغه

مدارك مورد نياز كه مي‌بايست معرفي‌شدگان براي انجام مراحل مصاحبه همراه خود داشته باشند. و اسکن آنها را در قالب PDF یا jpg   نهایتاً 4 روز قبل از زمان مصاحبه به آدرس ایمیل‌های اعلام شده در جدول ذیل ارسال نمایند. (لطفاً نام فایل را شماره بند مورد نظر قرار دهید)

رشته

آدرس ایمیل جهت ارسال مدارک

ریاضی محض آنالیز

Shahriari87@gmail.com

1-تکمیل فرم شماره 1 مصاحبه که از طریق لینکهای ذیل قابل دریافت است.

2- اصل مدرك كارشناسي ارشد (فوق ليسانس) و کارنامه یا ریز نمرات.

تبصره - معرفي‌‌شدگاني كه دانشجوي سال آخر دوره كارشناسي‌ارشد و يا دكتري حرفه‌اي بوده و حداكثر تا تاريخ 31/06/94 فارغ‌التحصيل مي‌شوند (اصل گواهي تأييد شده توسط دانشگاه يا مؤسسه آموزش عالي محل اخذ مدرك مطابق فرم مندرج در صفحه 37 دفترچه راهنماي شركت در آزمون مذكور و فرم مندرج در صفحه 94 دفترچه راهنماي انتخاب رشته‌هاي تحصيلي).(معدل مندرج در آن بايد با معدل اعلامي به اين سازمان يكسان باشد).

3- اصل مدرك كارشناسي (ليسانس) و کارنامه یا ریز نمرات.

تبصره 1 - معرفي‌‌شدگاني كه به دلائلي قادر به ارائه اصل مدرك يا مدارك‌ مندرج در بندهاي 1 و 2 فوق نمي‌باشند، لازم است اصل گواهي تأييد شده توسط دانشگاه يا مؤسسه آموزش عالي محل اخذ مدرك را به همراه داشته باشند. (معدل مندرج در آن بايد با معدل اعلامي به اين سازمان يكسان باشد).

4- اصل مدرك کاردانی و کارنامه یا ریز نمرات در صورت ناپیوسته بودن دوره کارشناسی.

5- اصل شناسنامه و يا كارت ملي براي تطبيق مشخصات شناسنامه‌اي معرفي شده با مشخصات اطلاعات ارسالي از سوي سازمان.

6ـ اصل گواهي مبني بر اينكه عضو هيات علمي رسمي قطعي و يا رسمي آزمايشي تابعه وزارت علوم، تحقيقات و فنآوري بوده كه به تأييد بالاترين مقام مسئول نيز رسيده باشد، براي آن‌دسته از معرفي‌شدگاني كه از امتياز مربي در اين آزمون استفاده نموده‌اند.

تبصره - آن ‌دسته از معرفي‌شدگان براي مصاحبه كه متقاضي استفاده از سهميه مربي گرديده‌اند، موظف به ارائه گواهي معتبر در اين خصوص مي‌باشند. لازم به توضيح است مطابق ضوابط مربوط، منحصراً مربيان آموزشي رسمي (آزمايشي يا قطعي) دانشگاه‌ها، مؤسسات آموزش عالي وابسته به وزارت علوم، تحقيقات و فنّآوري يا ساير دانشگاه‌هايي كه داراي هيأت مميزه مورد تأييد وزارت علوم، تحقيقات و فنّآوري باشند، مجاز به استفاده از سهميه «مربي» در آزمون ورودي دوره دكتري «Ph.D » نيمه‌متمركز سال 1394 مي‌باشند به عبارت ديگر مدرسان و اعضاء هيأت علمي پيماني، قراردادي، حق‌التدريس، دستياران آموزشي و ... اجازه استفاده از اين سهميه را ندارند.

7- کلیه مستندات مربوط به سوابق علمی، آموزشی و پژوهشی و تحقیقاتی. شامل کتاب، مقاله، ثبت اختراع، رتبه اولی، گواهی رتبه المپیاد و . . .

9- اصل و کپی مدرک نظام وظیفه مخصوص آقایان: کارت پایان خدمت یا کارت معافیت دایم یا برگ آماده به خدمت بدون غیبت یا گواهی اشتغال به تحصیل برای دانشجویان سال آخر کارشناسی ارشد.

10-پایان‌نامه دوره کارشناسی ارشد در صورت دفاع همراه با کپی صفحه اول و چکیده در صورت عدم دفاع فرم پیشنهاد پایاننامه کفایت می کند.

زمان مصاحبه :

رياضي محض آناليز                            مورخه 10/04/1394    ساعت 00/9   محل حضور : دانشكده علوم پايه گروه رياضي