تاریخ : دوشنبه 12 تير 1396

برگزاری جشن فارغ التحصیلی

برگزاری جشن فارغ التحصیلی دانشجویان مقطع کارشناسی دانشکده علوم پایه

مراسم فارغ‌التحصيلي دانش‏ آموختگان سال تحصیلی 93-1392 دانشگاه مراغه- دانشکده علوم پایه با همکاری معاونت محترم فرهنگی و با حضور دانش آموختگان،اساتید و مسئولین دانشگاه با هدف ایجاد فضایی به یادماندنی، روز چهارشنبه 31 خرداد ماه سال 1396 ساعت 18:00 در آمفی تئاتر دانشگاه برگزار گردید.
 تعداد کل فارغ التحصیلان  در این دوره47 نفر در مقطع کارشناسی بودند.
لازم به ذکر است؛ در این مراسم با هدف قدرداني از دانش آموختگان برتر و دانشجویانی که در آزمون کارشناسی ارشد سال 1396 موفق به کسب رتبه های برتر شده بودند و همچنین آقای مهدی برزگر که جزو 5 نفر برتر المپیاد شیمی برگزیده شدند از طرف دانشکده هدایایی اهدا گردید و همچنین از كليه فارغ‌التحصيلان  مقطع کارشناسی  تقدیر به عمل آمد. مراسم قرائت سوگندنامه در یک فضای معنوی با شکوه توسط آقای دکتر محمد مهدی زاده ریاست محترم دانشکده علوم پایه اجرا گردید.
شایان ذکر است که پس از مراسم از دانشجویان عزیز با افطاری پذیرایی گردید.
از خداوند منان توفیقات روزافزون در تمام مراحل زندگی برای این بزرگواران آرزومندیم.
  • در دوشنبه 12 تير 1396