تاریخ : دوشنبه 26 تير 1396

مقاله دکتر کریم کاکایی

انتخاب مقاله دکتر کریم کاکائی به عنوان مقاله Highly cited paper

بر اساس اعلام پایگاه استنادی Thomson Reuters، مقاله آقای دکتر کریم کاکائی، دانشیار گروه شیمی دانشگاه مراغه با عنوان:

Synthesis of halogen-doped reduced graphene oxide nanosheets as highly efficient metal-free electrocatalyst for oxygen reduction reaction
که در سال 2016 در مجله "JOURNAL OF COLLOID AND INTERFACE SCIENCE" جلد 463 به چاپ رسده است، از طرف پایگاه ESI به عنوان مقاله پراستناد (Highly cited paper) دانشگاه مراغه اعلام شد.

دکتر کاکائی به عنوان نویسنده مسئول مقاله، با همکاری دانشجوی رشته شیمی آقای امین بالاوندی تهیه این مقاله را بر عهده داشته اند.

دیگر مقاله پر استناد در این سال متعلق به آقای دکتر یعقوب یافتیان از دانشگاه زنجان می باشد که آقای دکتر صادق رستم نیا عضو هیأت علمی گروه شیمی دانشگاه مراغه در تهیه این مقاله همکاری داشته اند.
اساتید و کارکنان دانشکده علوم پایه دانشگاه مراغه این موفقیت ارزشمند را به ایشان و جامه علمی دانشگاه مراغه تبریک گفته و توفیقات روزافزون ایشان را از ایزد منان خواستار است.
  • در دوشنبه 26 تير 1396