تاریخ : سه شنبه 27 تير 1396

مقاله آقای دکتر باقر افتخاری سیس

پیام تبریک به آقای دکتر باقر افتخاری سیس در خصوص چاپ سومین مقاله در مجله Chemical Reviews

مقاله با عنوان α-Imino Esters in Organic Synthesis: Recent Advances  آقای دکتر باقر افتخاری سیس عضو محترم هیات علمی گروه شیمی اخیراً در  مجله  Chemical Reviews مورد پذیرش قرار گرفته و به چاپ رسید. مجله Chemical Reviews جزو انتشارات انجمن شیمی آمریکا است و معتبرترین مجله شیمی با ضریب موثر 47/9 می باشد. لازم به ذکر است که این مقاله سومین مقاله چاپ شده توسط آقای دکتر افتخاری در این مجله بوده و که این خود افتخار بسیار بزرگی برای دانشگاه مراغه می باشد. از دیگر افتخارات آقای دکتر افتخاری می توان به انتخاب شدن ایشان به عنوان محقق سرآمد کشور در سالهای 94 و 95 ، چاپ نزدیک به 40 مقاله ISI در مجلات معتبر شیمی و همچنین انتخاب دو دوره ایشان به عنوان مدرس نمونه دانشگاه اشاره کرد. دانشکده علوم پایه ضمن تبریک این موفقیت به ایشان و جامعه علمی دانشگاه مراغه، آرزوی توفیقات روز افزون برای ایشان را از درگاه الهی مسئلت دارد.

• در سه شنبه 27 تير 1396