تاریخ : چهارشنبه 22 شهريور 1396

کسب دو عنوان برتر دهمین جشنواره سراسری رسانه و نشریات دانشجویی توسط دانشجویان دانشکده علوم پایه

دانشگاه مراغه در دهمین جشنواره سراسری رسانه و نشریات دانشجویی دانشگاه های وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و آزاد اسلامی حضورفعال داشته و موفق به کسب 3 عنوان برتر این جشنواره شد.

-
دانشگاه مراغه در دهمین جشنواره سراسری رسانه و نشریات دانشجویی دانشگاه های وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و آزاد اسلامی حضورفعال داشته  و موفق به کسب 3 عنوان برتر این جشنواره شد. که از این میان 2 عنوان برتر از آن دانشجویان دانشکده علوم پایه می باشد.
این درحالی است که دو عنوان برتر دانشگاه مراغه متعلق به افتخارآفرینی دانشجویان دانشکده علوم پایه  دانشجویان فعال در انجمن علمی دانشجویی زیست شناسی  می باشد.
رتبه های کسب شده توسط دانشجویان دانشکده علوپایه به شرح ذیل است:
  • نشریه میکروزیست انجمن علمی زیست شناسی دانشگاه مراغه
رتبه دوم بخش آثار برگزیده گزارش( خانم آرمیتا قوطاسلو)

• نشریه میکروزیست انجمن علمی زیست شناسی دانشگاه مراغه
رتبه سوم بخش آثار برگزیده مقالات علمی علوم پایه( خانم اناهیتا نوایی)

• نشریه میکروزیست انجمن علمی زیست شناسی دانشگاه مراغه
نامزد دریافت جایزه در بخش نشریات علمی علوم پایه 5 نشریه برتر کشور (خانم کیمیا مرزوکیان)
این دستاورد بزرگ را به کلیه دست اندرکاران نشریات دانشجویی دانشکده علوم پایه بخصوص اساتید و دانشجویان گروه آموزشی زیست شناسی تبریک و تهنیت عرض می نماییم.
  • در چهارشنبه 22 شهريور 1396