تاریخ : شنبه 20 تير 1394

انتصاب دکتر محمد مهدیزاده به عنوان سرپرست جدید دانشکده علوم پایه

دکتر صالح شهابی وند سرپرست دانشگاه مراغه طی حکمی دکتر محمد مهدیزاده را بعنوان سرپرست جدیددانشکده علوم پایه منصوب نمودند.
جناب آقای دکتر صالح شهابی وند سرپرست دانشگاه مراغه طی حکمی دکتر محمد مهدیزاده عضو هیات علمی دانشکده علوم پایه را بعنوان سرپرست جدید دانشکده علوم پایه منصوب نمودند.

متن حکم انتصاب ایشان بشرح زیر میباشد:

جناب آقای دکتر محمد مهدی زاده
عضو محترم هیات علمی گروه ریاضی

با سلام
نظر به مراتب تعهد و تجربیات جنابعالی، بدینوسیله به عنوان سرپرست دانشکده علوم پایه منصوب می شوید.
تلاش در جهت توسعه آموزشی وپژوهشی دانشکده، تنظیم و توسعه روحیه کار و فعالیت علمی و پژوهشی با جلب نظر و همراهی اعضای محترم هیات علمی دانشکده و اجرای دقیق قوانین و مقررات و تهیه سند چشم انداز توسعه دانشکده از جمله وظایف اصلی شما در دوره مسئولیت تان می باشد.امید است با توکل به درگاه حضرت احدیت و پیروی از رهنمود های مقام معظم رهبری و حرکت در چارچوب سیاستهای دولت تدبیر و امید موفق و پیروز باشید.