تاریخ : دوشنبه 16 مهر 1397

انتخاب عضو هیأت علمی دانشکده علوم‌پایه دانشگاه مراغه به عنوان یک درصد داور برتر دنیا

دکتر فرشاد درویشی به عنوان یک درصد داور برتر دنیا انتخاب شد.

در آخرین ربندی اعلام شده از سوی مؤسسه پابلونر که در سپتامبر ۲۰۱۸ منتشر گردید، دکتر فرشاد درویسی دانشیار میکروبیولوژی و عضو هیأت علمی گروه زیست‌شناسی دانشکده علوم‌پایه دانشگاه مراغه جزء یک درصد داور برتر دنیا در زمینه زیست‌شناسی و بیوشیمی قرار گرفت. این عضو هیأت علمی گروه زیست‌شناسی تاکنون داور بیش از ۱۵ مجله معروف و معتبر دنیا در زمینه زیست‌شناسی و زیست‌فناوری بوده است.
شایان ذکر است مؤسسه پابلونز که به تازگی توسس مجموعه عظیم Clarivate Analytics -تامسون رویترز سابق یا همان مؤسسه ISI- خیرداری شده است، سرویسی ارائه می‌دهد که در آن محققان بتوانند داوری‌های خود را بررسی و به نمایش بگذارند. همچنین این اطلاعات در اختیار ادیتورها قرار می‌گیرد تا آن‌ها بتوانند در انتخاب داوران مناسب جهت انجام فرآیندهای داوری مقالات بهره جویند. از سال ۲۰۱۲ به امروز بیش از ۳۵۰۰۰۰ محقق در پابلونز فعالیت داشته‌اند. همچنین تقریباً ۱.۸ میلیون داوری در بیش از ۲۵۰۰۰ ژورنال صورت گرفته است. به طور کلی هدف پابلونر افزایش سرعت فرآیندهای علمی، با استفاده از کنترل و پایش داوری می‌باشد.

• در دوشنبه 16 مهر 1397