تاریخ : يکشنبه 18 آذر 1397

ساخت نانو حسگرِ تشخیص سرطان پروستات

ساخت نانو حسگرِ تشخیص سرطان پروستات توسط استاد زیست شناسی دانشکده علوم‌پایه بر پایه آپتامر DNA حساس به PSA طراحی و اجرا شده است.
نانوحسگر فلورسانسی زیستی برای تشخیص زود هنگام سرطان پرستات در دانشگاه مراغه طراحی و ساخته شد.
به گفته دکتر فرخ کریمی، این نانوحسگر قادر است در مدت ۱۲ دقیقه، سرطان پرستات را براساس نمونه های خونی بیماران تشخیص دهد. وی، دقت بالا، ساده و ارزان بودن را از جمله ویژگی های این نانو حسگر برشمرد که در مدت ۲ سال تحقیق، مطالعه و پژوهش ساخته شده است. دکتر کریمی می‌گوید: این طرح در آزمایشگاه‌های تشخیص طبی برروی بیماران با موفقیت آزمایش و بررسی شده است.
استاد زیست‌شناسی دانشکده علوم‌پایه دانشگاه مراغه، با شرکت دانش بنیانی که ایجاد کرده، قصد دارد با تجاری‌سازی این طرح، آن را جایگزین روش‌های پیشین کند.
این طرح مبتکر مراغه ای به شمار۹۲۹۹۷ در اداره کل شرکت‌ها و مالکیت صنعتی ایران، به عنوان اختراع به ثبت رسیده است.
کسب این موفقیت بزرگ را خدمت ایشان تبریک عرض کرده و آرزوی توفیق روزافزون برایشان داریم.
  • در يکشنبه 18 آذر 1397
  • ساعت 10