تاریخ : سه شنبه 5 آبان 1394

تقدیر مدیر کل دفتر حمایت و پشتیبانی امور پژوهش و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از آقای دکتر احمد آقایی

مدیر کل دفتر حمایت و پشتیبانی امور پژوهش و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از آقای دکتر احمد آقایی عضو هیات علمی گروه زیست شناسی دانشکده علوم پایه و رئیس آزمایشگاه مرکزی دانشگاه مراغه تقدیر نمودند.
آقای دکتر جلال بختیاری، مدیر کل دفتر حمایت و پشتیبانی امور پژوهش و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری طی لوح تقدیری از زحمات ارزنده آقای دکتر احمد آقایی عضو هیات علمی گروه زیست شناسی دانشکده علوم پایه، در پیشبرد اهداف شبکه آزمایشگاهی علمی ایران (شاعا)، تکمیل سامانه مدیریت تجهیزات آزمایشگاهی، ساماندهی آزمایشگاه مرکزی و استقرار نظام ایمنی، سلامت و محیط زیست در دانشگاه مراغه تقدیر نمودند.
از درگاه ایزد منان دوام عزت وسلامت، تداوم حضور و تاثیر آن بزرگوار درراستای دستیابی به اهداف عالیه و توسعه پایدار  رامسئلت داریم.