تاریخ : چهارشنبه 13 اسفند 1393

کارگاه آموزشی سینتیک آنزیمی

تمدید فرصت ثبت نام کارگاه آموزشی سینتیک آنزیمی
گروه زیست شناسی دانشکده علوم پایه دانشگاه مراغه اقدام به برگزاری کارگاه آموزشی سینتیک آنزیمی نموده است.
این کارگاه با هدف آشنایی عملی با عوامل موثر بر سرعت واکنش آنزیمی، آشنایی عملی با مهار یک سیستم  آنزیمی، آشنایی عملی با نحوه رسم یک منحنی اشباع آنزیمی، معرفی تئوریهای موجود در زمینه سینتیک آنزیمی و مهار آنزیمی و بیان تئوریهای مربوط به آن می باشد. زمان ثبت نام تا  19 اسفند تمدید گردیده و هزینه کارگاه 1000000ریال میباشد. ضمناً هزینه برای دانشجویان با 30 درصد تخفیف احتساب خواهد شد
. شایان ذکر است که مدرس کارگاه خانم دکتر پریسا فتحی رضایی استادیار گروه زیست شناسی دانشگاه مراغه میباشند.
علاقمندان میتوانند جهت ثبت نام تا مورخه  19 اسفندماه 1393 با تکمیل فرم ثبت نام و واریز فیش کارگاه و ارسال آن به آدرس پست الکترونیکی Parisafathirezaei@gmail.com
در کارگاه شرکت نمایند.

مشخصات متقاضی شرکت در کارگاه آموزشی

نام و نام خانوادگی:

رشتۀ تحصیلی:

مقطع تحصیلی:

دانشگاه / مرکز محل کار یا تحصیل:

شماره تلفن همراه:

نشانی:

آدرس پست الکترونیکی (ایمیل):

اینجانب مبلغ ...................................... نومان جهت شرکت در اولین کارگاه آموزشی سینتیک آنزیمی بالا به شماره حساب 0546128695 به نام درآمدهای اختصاصی متفرقه دانشگاه مراغه واریز کرده و شمارۀ فیش واریزی ....................................................... و تاریخ واریز ................................................... می­باشد.